Ενημέρωση δικηγόρου του Συλλόγου σχετικά με την νέα αναβολή του δικαστηρίου για το μειωμένο τιμολόγιο

Ενημέρωση δικηγόρου του Συλλόγου σχετικά με την νέα αναβολή του δικαστηρίου για το μειωμένο τιμολόγιο

Αξιότιμοι,

Αύριο Τρίτη 4-4-2023 είχε οριστεί να γίνει η δίκη της ΓΕΝΟΠ και ΠΟΣ/ΔΕΗ στο Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μειωμένο τιμολόγιο.

Η ΔΕΗ μετά από 6 αναβολές, απέστειλε φάκελο με απόψεις πριν από 4 ημέρες (ενώ έπρεπε σύμφωνα με το νόμο να αποστείλει φάκελο πριν από 30 ημέρες από τη δικάσιμο). Τα δε σχετικά έγγραφα του φακέλου τα απέστειλε την Παρασκευή 31/3/2023 στο ΣτΕ !!!! Η ΔΕΗ επιχειρεί να απορριφθεί η κρινόμενη δίκη ως απαράδεκτη λόγω του ότι είναι ιδιωτικό διαφορά (κατά τους ισχυρισμούς της) και όχι διοικητική!!!!! Δεν απαντάει σε κανέναν ισχυρισμό μας από αυτούς που διαλαμβάνονται στο δικόγραφό μας!!!!

Η εισηγήτρια είχε δηλώσει στο ηλεκτρονικό πινάκιο του Δικαστηρίου ότι θα γίνει η συζήτηση και μάλιστα είχε καταθέσει την εισήγησή της (ίδετε συνημμένα).

Εντούτοις, σήμερα Δευτέρα (παραμονή της δίκης) στο ηλεκτρονικό πινάκιο του ΣτΕ δηλώθηκε αίφνης από την Εισηγήτρια αναβολή της υπόθεσης για τη δικάσιμο της 13-6-2023.

            Τα συμπεράσματα δικά σας. Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της ΠΟΣ και της ΓΕΝΟΠ θα κάνουμε ό,τι είναι νομικώς δυνατόν για να καταδείξουμε την παρανομία στην πλήρη νομική της διάσταση.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Δ. Νικολετακης

Δικηγόρος

Νομικός εκπρόσωπος της ΠΟΣ ΔΕΗ στην οικεία δίκη που εκκρεμεί ενώπιον του ΣτΕ (Δ’ Τμήμα)

Αφήστε μια απάντηση