ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10/6 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10/6 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 10/6 ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ:

ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 50 ΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ Ο Ν. 1264/82 ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ “ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ” ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ “ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 33.3% ! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ Ο.ΜΕ.Δ. ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ Ο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ!

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ Σ.Ε.Π.Ε. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΘΕΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ”!

ΤΟ Δ/Σ!

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση