Το gov.gr τώρα και στο… χέρι σου, όλα τα έγγραφα που χρειάζεσαι στο κινητό σου!

Το gov.gr τώρα και στο… χέρι σου, όλα τα έγγραφα που χρειάζεσαι στο κινητό σου!

Πλέον με τις εφαρμογές και τα κινητά η ζωή μας είναι πιο εύκολη, και ειδικά όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι που αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που τρέχουν αυτή τη στιγμή όπως είναι το gov.gr και εφαρμογές που θα μπούνε στην ζωή μας λίγο αργότερα όπως το Know Your Customer.

O υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, είχε προαναγγείλει ότι έρχεται application του gov.gr για κινητά, η οποία θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τη θυρίδα του πολίτη, όπου ο καθένας θα μπορεί να έχει όλα τα έγγραφα που έχει εκδώσει ψηφιακά, αλλά και την έκδοση ιατρικών βεβαιώσεων μέσω της άυλης συνταγογράφησης.

Έχοντας ξεπεράσει τις 670 διαθέσιμες υπηρεσίες, το gov.gr αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο.

Πριν από το τέλος της χρονιάς, η εν λόγω πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη και σε μορφή εφαρμογής έτσι ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση από το κινητό μας, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε υπολογιστή, και με αυτό τον τρόπο η ζωή μας θα γίνει λίγο πιο εύκολη.

Αφήστε μια απάντηση