ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας μπροστάρης όπως πάντα στους κοινωνικούς αγώνες, για μια δίκαιη κοινωνία, με τους συνταξιούχους στην πρώτη γραμμή. Αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας θα παρευρεθεί στο κεντρικό συλλαλητήριο της Αθήνας, στην Πάτρα, στον Πύργο και σε όλα τα εργατικά κέντρα της χώρας. Όλοι μαζί να φωνάξουμε, να διαμαρτυρηθούμε και να τους πούμε φτάνει πια.

Αγαπητοί συνταξιούχοι, αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα ξεπουλάνε τα πάντα. Η ενέργεια κ. Μητσοτάκη, δεν είναι εμπόρευμα αλλά δημόσιο κοινωνικό αγαθό. Η ακρίβεια στην αγορά, δεν μας επιτρέπει εφησυχασμό, ο χρόνος που έχουμε δεν είναι άπειρος, γι’ αυτό αξιοποιώντας όλα τα μέσα και τις δυνατότητες που έχουμε δεν πρέπει να χάσουμε ούτε μια μέρα.

Οι συνταξιούχοι κ. Μητσοτάκη είναι αυτοί που σήκωσαν το βαρύ φορτίο, στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων, εμείς κρατήσαμε όρθια την κοινωνία στηρίζοντας τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, με τις λεηλατημένες συντάξεις μας, φτάνει πια, οι συνταξιούχοι δεν είναι απόμαχοι της ζωής αλλά απόμαχοι της δουλειάς, και οφείλεται τουλάχιστον σεβασμό στα άσπρα μαλλιά τους.

Κύριοι της κυβέρνησης ο εμπαιγμός σας δεν έχει προηγούμενο, θα σας απαντήσουμε με στεντόρεια φωνή στις εκλογές που έρχονται.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Αφήστε μια απάντηση