ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΦΑΠΑΞ ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΦΑΠΑΞ ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

Συνάδελφοι εδώ και αρκετό καιρό σε πολλές σας ερωτήσεις ζητάτε την σωστή ενημέρωση από τον Σύλλογο μας, για την ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ που έχουν δημιουργήσει κάποιοι (Συνάδελφοί) μας για τις μειώσεις στα εφάπαξ των ΝΕΩΝ Συνταξιούχων μας με το να σας ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ??
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ: 
Ο ΠΑΛΑΙΟΣ Συνταξιούχος μας πριν το (2016) καθώς και ο ΝΕΩΣ μετά το (2016) θα πρέπει να γνωρίζουν πώς με απόφαση του η Ολομέλεια Συμβούλιου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε ότι οι περικοπές των ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ!!!
Το Δ/Σ του Συλλόγου μας μετά από μια τέτοια απόφαση του ΣτΕ για τα εφάπαξ των ΠΑΛΑΙΩΝ Συνταξιούχων μας που τις κρίνει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τις περικοπές τους ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΑΓΩΓΗ δεν μπαίνει “μπροστά” στην διαδικασία να καλέσει τους ΝΕΟΥΣ Συνταξιούχους μας σε ΝΕΕΣ αγωγές!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ συνάδελφοι γιατί κάποιοι σας υπόσχονται “ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ”!!!
Εδώ και 52 χρόνια Συνάδελφοι ο Σύλλογος μας έχει πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα το πώς θα ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ θα ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ και θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τα Μέλη του!!!
Και φυσικά ο καθένας κρίνει – κρίνεται από τις πράξεις του, αλλά είναι και ελεύθερος να κάνει όσες αγωγές θέλει…αλλά χωρίς συμπαρασύρει στον “ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΒΥΣΣΟ” και της παραπληροφόρησης άλλους Συναδέλφους μας!!!
 Είμαστε δίπλας σας καθημερινά με την σωστή γνώση πάντα στις διεκδικήσεις μας!!!                                                  

Το Δ/Σ
Πάντα Δίπλα σας

Αφήστε μια απάντηση