ΕΦΚΑ: Bελτιώνεται η εξυπηρέτηση ασφαλισμένων- συνταξιούχων του τ. ΕΤΑΑ στη Δ. Ελλάδα

ΕΦΚΑ: Bελτιώνεται η εξυπηρέτηση ασφαλισμένων- συνταξιούχων του τ. ΕΤΑΑ στη Δ. Ελλάδα

Σε συγχώνευση οργανικών μονάδων αλλά και σύσταση νέων Τοπικών Διευθύνσεων με την κατάργηση των παλαιών δομών και ενσωμάτωσή τους στις νέες προχώρα η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ έχοντας θέσει ως άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, συνταξιούχων και εργοδοτών, την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων τους και την επιτάχυνση της έκδοσης συνταξιοδοτικών αιτημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνεται η συγχώνευση του Περιφερειακού Τμήματος Μηχανικών και ΕΔΕ Δυτικής Ελλάδας και του Περιφερειακού Τμήματος Υγειονομικών Αχαΐας, των Περιφερειακών Γραφείων Μηχανικών και ΕΔΕ Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας σε Υποκαταστήματα Μισθωτών – Μεταφορά Αρμοδιοτήτων (ΦΕΚ 1153/τ.Β΄/24-03-2021).

Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του τ. ΕΤΑΑ Μηχανικοί και Υγειονομικοί από τις 10/5/2021 θα εξυπηρετούνται από τα κάτωθι υποκαταστήματα Μισθωτών:

Α) Από το Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών Αχαΐας και το Β Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αχαΐας (Ιωαννίνων 14, Πάτρα), οι συναλλασσόμενοι που εξυπηρετούνταν μέχρι πρότινος από το Περιφερειακό Τμήμα Μηχανικών και ΕΔΕ Δυτικής Ελλάδας (Γούναρη & Κορίνθου 331,Πάτρα).

Β) Από το Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών Αχαΐας και το Β Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αχαΐας (Ιωαννίνων 14, Πάτρα) οι συναλλασσόμενοι που εξυπηρετούνταν μέχρι πρότινος από το Περιφερειακό Τμήμα Υγειονομικών Αχαΐας (Πάτρα).

Γ) Από το Β΄ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Ηλείας (Μυστρά 7, Τ.Κ.27100, Πύργος) οι συναλλασσόμενοι που εξυπηρετούνταν μέχρι πρότινος από το Περιφερειακό Γραφείο Μηχανικών και ΕΔΕ Ηλείας (Πύργος).

Δ) Από το Α΄ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 47 Τ.Κ.30100 Αγρίνιο) οι συναλλασσόμενοι που εξυπηρετούνταν μέχρι πρότινος από το του Περιφερειακού Γραφείου Μηχανικών και ΕΔΕ Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο).

Αφήστε μια απάντηση